Over mij:

“Een ontwerp is voor mij geslaagd als het mijn verhaal goed verbeeld”

Claudia Lasonder-Heyne is vormgever, ontwerper en sfeermaker. Ze heeft gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en is in 1995 afgestudeerd in de richting textiel & dessin ontwerp.

Of het nu gaat om vormgeven van interieur, het maken van vrij werk of styling gaat, terugkomende thema’s in het werk van Claudia zijn: Verhalend, imperfectie, zinnenprikkelend, humor, vergankelijkheid, tegenstellingen, dromerig, stoer en naïef.

Voor interieurprojecten, zowel particulier en zakelijk werkt ze vaak samen met www.demaeckers.nl.

Na vele jaren styling in opdracht voor bedrijven te hebben gedaan is Claudia zich sinds 2002 gaan richten op het maken van vrijer werk en persoonlijke expressie gecombineerd met werk voor diverse opdrachtgevers.

Haar werk is niet alleen maar nieuw gemaakt maar vooral zorgvuldig samengesteld.
Het vormt een collectie waarbij uniek en handgemaakt elkaar ontmoeten en het creëert een esthetisch persoonlijk stuk of detail bij je thuis of in je werkomgeving.

Waar ze graag mee werkt zijn “Gevonden Voorwerpen”
Gevonden op straat, in een favoriete winkel, bij de kringloop of uit de natuur. Door deze te combineren ontstaan unieke objecten en textiel werken met een eigen verhaal en geschiedenis. Voornamelijk structuur, vorm en kleur trekken dan de aandacht.

Ze wil werk maken dat voor zichzelf spreekt, objecten maken die haar liefde hebben. En dat dan doorgeven aan anderen.

Om optimaal de website te kunnen benutten,
is het noodzakelijk om uw scherm te vergroten.